FansClub Jethro Tull ČR
partnerem webu je
Audio3 - partner webu
Logo FansClub Jethro Tull Czech Republic
Koláž - booklety
O kapeleDiskografieTextyČlánkyOdkazyKe staženíKnihyKalendářGalerie

Vítek Řehoř si dal tu práci a nahrál pořad Rockerova rána (MP3, 28 MB) na radiu BEAT z pátku 11.12.2009, ve kterém proběhl rozhovor s Ianem Andersonem. Kdo z vás ho propásl, má možnost dozvědět se něco o Vánočních koncertech, muzikantech kolem Jethro Tull a lidech v Tullovských revivalech (pro Davida opravuji na "tribute bandy")


René Aujeský & Libor Mysliveček, Vladimír Řepík, Karel Brychta, Martin Webb, Vladimíra Pekárková, Lea Melnikovová, Vladimír Komjati. Ti všichni se podíleli na tom, aby se k vám dostal český eTullian (PDF, 21 MB). Užijte ho ve zdraví.


Po koncertě U Rafa jsem byl požádán o zveřejnění českého textu k písni Another Christmas Song. Není to překlad, je to jen inspirace, tak doufám, že se Mistr ani citlivější fanoušek neurazí. Takže si užijte Čas koled, ve kterém starej kámoš Aqualung potkává Vánoce.
Autor: Mirek 'iMHO' Hofbauer


Překlad z fóra Iana Andersona
Pavtullix (Pavel Švanda, PŠ) občas mívá Tullí sny. Ten poslední v něm vyvolal nutnost něco pro naši obec vykonat, a tak přeložil z oficiálního tullího webu fórum Iana Andersona. Hodně takových inspirativních snů!
Překlad: Pavel Švanda

 kontakt FansClub Jethro Tull ČR: prezident Karel Brychta, webmaster Miroslav Hofbauer